Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Sannd
Gevraagd op 19 oktober 2020 8 40
16 bekeken

Ongeveer 3 maanden (9/10 weken?) na onveilig seks te hebben gehad met een fling ervaar ik hier en daar flibke steken in mijn onderbuik. Net ook weer. Doordat ik tweemaal (wacht nu op de 3e keer) ongesteld ben geworden ga ik niet uit van een zwangerschap. Is een bbz wen optie? Als ik de verhalen lees op i internet haal ik er niet duidelijk uit of vrouwen in die periode ongesteld werden.

Ik heb los van de (waarschijnlijk) flinke steken in mijn eierstokken hier en daar (deze maand was het iets na mijn menstruatie raak en nu waarschijnlijk ervoor) geen klachten die een bbz moeten aantonen. Ik moet toevallig nu ook veel lucht kwijt en heb het gevoel dat ik naar de wc moet (gister wel aardig veel gegeten).

Moet ik langs een HA, een zwangerschapstest doen of heb ik toevallig nu pech en kaart het mijn menstruatie gewoon aan? Volgens mijn app is mijn voorspelling gister gestart.

(Ik ben aan de pil)

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 19 oktober 2020 15 15
Privé antwoord

Als je de pil goed gebruikt is er niet meteen een reden om aan zwangerschap te denken. Het lijkt meer op een combinatie van menstruatieklachten en darmklachten

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB