(Bijna) constant ongesteld.

Reageren
Categorie:
0
0

Hallo,
Ik ben een vrouw van 24 jaar. Sinds mei 2017 kamp ik met hevige doorbraakbloedingen. Ik was in mei 2017 al 7 jaar aan de pil. In het begin denk je, ach het gaat wel over, maar het ging niet over en het aantal dagen dat ik ongesteld was werden langer.
Toch maar naar de huisarts (in opleiding) Die vertelde dat ze in overleg ging over eventuele een ander voorbehoedsmiddel.
Uiteindelijk werd dat ook niks en wordt de drempel groter om weer heen te gaan. Zomervakantie brak aan en ik wou toch wel graag van mijn ongesteldheid af zijn ivm zwemmen. 2de keer naar de HA. raar dat het niet vanzelf over ging zeiden ze. Maar toen ik vertelde dat ik heftig bloede soms 3 weken achter elkaar, 3 dagen niet en dan weer 4 weken ging bij haar een lichtje branden.. (ik had bet bijgehouden en opgeschreven) ze wou toch graag onderzoek doen naar baarmoederhalskanker of soa. Ik wil hier vanaf dus ik zei onderzoek alles maar. Hier kwam (GODZIJDANK) niks uit. Ze wou dat ik stopte met de pil en mijn normale cyclus terug kreeg. Dit heb ik gedaan en tot op heden gebruik ik nog steeds een condoom als enige voorbehoedsmiddel..
Ik ben vanaf oktober 2017 al van de pil af. Mijn cyclus is nog steeds niet goed. Ik bloed op dit moment alweer 15 dagen achter elkaar. Wel in hevigheid verschillend. Ik ben radeloos en weet niet meer wat ik hier aan moet doen. Zal ik weer naar de HA gaan en vragen om een doorverwijzing naar de gynaecoloog? Help..

Groetjes anoniem.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Martha bon
Gevraagd op 1 januari 2018 10 34
355 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Je had eigenlijk al eerder een doorverwijzing moeten krijgen. Dus ja, ik raad je aan om terug te gaan naar de huisarts en een verwijzing te vragen. Je hebt verder geen andere klachten zoals vermoeidheid? Laat ook meteen een bloedonderzoek doen op bloedarmoede.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 1 januari 2018 10 49
0
Bedankt voor uw reactie. Ik heb verder geen klachten zoals vermoeidheid. Ik ga dan deze week naar de HA om te vragen naar een doorverwijzing.
(Anoniem at 1 januari 2018 14 13)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Gebruik van de pil bevordert een toestand van oestrogeendominantie, wat op de kortere of langere termijn tot tal van klachten kan leiden. Ook berooft hij je lichaam van allerlei vitaminen en mineralen, zoals Q10, betacaroteen, bepaalde B-vitamines, vitamine C en E, magnesium, zink en selenium. Op internet kan je genoeg vinden over oestrogeendominantie; ook hoe je dat weer bijstuurt met natuurlijke middelen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 3 januari 2018 14 51
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]