Answer Question
0
0

Ik heb sinds dinsdag/woensdag een gek gevoel van onder. Ik dacht eerst dat het door mijn ‘chronische geilheid’ kwam, maar al gauw merkte ik dat het plassen wat ging branden of dat ik zodra ik uitgeplast was een brandend gevoel had.

Nu werkt mijn moeder in de ouderenzorg en had ik gevraagd om een aantal urine strips mee te nemen. Heeft ze gedaan en die sloegen afgelopen dinsdag vrijwel meteen positief uit (3 gedaan). Ze hoefde haar bril er niet eens voor op te zetten haha!

Nu is mijn vraag, wanneer ben ik ervan af? Want ik stoor mij enorm aan de kriebel (de hele dag door) en het gebrand bij het ‘afknijpen’. Het enige moment dat ik er geen last van heb is als ik met mijn benen wijd zit (los broekje) of op de wc blijf hangen. Dit laatste doe ik nu onwijs vaak.

Mijn potentiële oorzaken:
– Seks zonder condoom.
– Dragen van strings (verplaatsen van bacteriën, draag ze soms ook s nachts)
– Verkeerd materiaal boxers gehaald en ondanks een sterke geur van onder TOCH blijven dragen. Bacteriën.
– Het af en toe ophouden van plas (als in: plassen, stoppen, 3 druppels, stoppen) doordat ik een of andere tik heb bij dat gevoel. Weet dat dat erg slecht is!

Ik kan nu wel de huisarts bellen, maar die ken ik langer dan vandaag en schrijven graag antibiotica kuren voor. Hier ben ik op tegen. Ben zelfs tegen paracetamolletjes haha. Probeer mijzelf altijd te vermannen of gebruik te maken van mijn immuunsysteem (uiteraard totdat het echt niet meer kan en ik aan de medicijnen moet*)

Maar goed, al met al, hoe lang duurt een blaasontsteking? En wat kan ik er zelf evt aan doen om echt te zorgen dat ik er vanaf kom? (Weet dat dat niet op de een of andere dag gebeurd). Zit als booster al aan de extra vitamine en drink heel veel (plas daardoor ook als een malle)

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 14 mei 2022 23 08
23 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het is nog maar de vraag of je er zo vanaf gaat komen. Ze kan erger worden en overgaan in een nierbekkenontsteking als ze onbehandeld blijft. Dus toch maar even de huisarts bellen

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 15 mei 2022 0 25
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB