0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 1 augustus 2017 13 24
77 bekeken

omdat ik last had van maag en buikpijn naar de HA gegaan.Die liet mij een bloedonderzoek doen. bloedplaatjes waren verhoogd. na een paar weken weer laten prikken en toen waren de bloedplaatjes beter maar nog niet helemaal. Mijn maag en darmpijnen werden erger en ik heb gevraagd of ik ook op de Heliobacter kon laten prikken, maar dat moest via ontlasting. Dat is gebeurd en ja, ik heb de Heliobacter! Ik kreeg een zware kuur van 2 antibiotica en maagremmers. nu nog 4 weken maagremmers, dan 2 weken niets en weer de ontlasting test.ik moest tussendoor nog bloed laten prikken en de uitslag is dat de bloedplaatjes verhoogd blijven wat geen accuut probleem hoefde te zijn, maar ze wilde me doorsturen naar een internist in het ZH.Daar schrok ik van maar ze zei dat dat niet de bedoeling was, dat het alleen maar een bloedafwijking was en dat de rest helemaal normaal was. Nu zit ik nog in de pillen periode en wil even het ontlasting testje afwachten. ze dacht dat het met medicatie te maken had? en niet iets ernstigs…wat denkt u dat de bloedplaatjes kunnen verhogen?ben hier een beetje nerveus van….

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 1 augustus 2017 20 55
Privé antwoord

Dat is niet meteen een reden om in paniek te raken hoor. Iedere infectie, dus ook de helicobacter infectie, die weliswaar behandeld wordt, kan een verhoging veroorzaken. Maar ook een verkoudheid bijvoorbeeld

Gemarkeer als spam
Geschreven door willemijn
Beantwoord door 2 augustus 2017 11 46
Privé antwoord
bedankt voor je reactie John. Ik weet niet of mijn eerdere bedankmail is aangekomen? Ik wacht de pillen kuur en ontlasting test af en daarna maar weer eens prikken. Ik voel me wel belabberd en futloos, kan dat een bijwerking zijn van de Pantoprazol en de zware kuur? ik hoop dat deze mail aankomt.
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 2 augustus 2017 13 04
Privé antwoord

Dat zal zeer waarschijnlijk een bijwerking van de zware kuur zijn. Helaas hoort dat er ook bij…

Ja John helaas, altijd die bijwerkingen. Wat ik vergat te zeggen is dat ik een vrouw van 69 jaar ben en weinig heb gemankeerd in mijn leven behalve periodes van stress.vooral het afgelopen jaar en waarschijnlijk daarom ook die bacterie heb opgelopen door weinig weerstand? ik ben 11 kilo afgevallen en heb nog steeds moeite om genog te eten maar doe mijn best. wil heel graag weer mijn ouwe ik worden en hoop dat de genezing hiervan niet al te veel tijd duurt. hoe lang na deze lange kuur kan dit nog duren? verder zal ik je niet meer lastig vallen en zit het uit. nog bedankt voor je geruststellende woorden.
(willemijn at 2 augustus 2017 14 05)
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 2 augustus 2017 14 38
Privé antwoord

Er is geen sprake van lastig van vallen hoor !! De website is er om vragen te stellen.
De helicobacter is een algemeen voorkomende bacterie. Bij de meeste mensen is die aanwezig en geeft helemaal geen klachten. Een verminderde weerstand kan invloed hebben gehad. Helaas kan ik je ook niet zeggen hoe lang het gaat duren. Dat is namelijk zeer individueel en van meerdere factoren afhankelijk. Maar ik hoop voor je, dat het snel weer voorbij is.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB