0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Eefke84
Gevraagd op 19 november 2019 8 33
98 bekeken

Ik heb al een tijdje last van spotting/bruine afscheiding. Eigenlijk niet eerder op gelet of het iedere cyclus rond dezelfde tijd begint maar nu dus wel. Het lijkt erop dat ik iedere keer vanaf de ovulatie tot aan menstruatie bruine afscheiding heb en tijdens deze periode ook licht bloedverlies tijdens seks. Vorig jaar naar dokter geweest en getest op soa’s en uitstrijkje, hierin geen afwijkingen. Enige afwijking is dat de cellen die normaal in de baarmoedermond zitten ook aan de buitenkant van de baarmoedermond zitten. Dit was volgens de arts reden van bloedingen en zou kunnen komen door langdurig pilgebruik. Nu 1,5 jaar gestopt met pil maar nog steeds bruine afscheiding en spotting maar minder dan voorheen.

Aangezien het lijkt samen te hangen met mijn ovulatie, wat zou het kunnen zijn en kan het kwaad? Heb verder geen pijn maar het bloedverlies maakt me wat onzeker aangezien ik ook een kinderwens heb.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 19 november 2019 16 12
Privé antwoord

Als de cellen de bloeding zouden kunnen veroorzaken is het toch goed om met de klachten naar de gynaecoloog te gaan. Er zal toch even wat nader onderzoek gedaan moeten worden

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB