Answer Question
0
0

Hallo,

Ik ben 20 jaar oud en heb zeker 5 jaren last van chronische lage rugpijn. Ook heb ik doorgezakte voeten.

Mijn vraag is of ik met deze medische klachten in aanmerking kan komen voor een invalideparkeerplaats. Alvorens ik dit met mijn huisarts dan wel de gemeente wil bespreken, stel ik deze vraag op het forum. Zodat ik alvast weet welke richting ik op moet denken.

Mvg.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 14 februari 2021 14 49
54 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik denk niet dat je een invalideparkeerplaats gaat krijgen. Je hebt natuurlijk wel vervelende klachten maar je bent niet invalide.
Ben je in behandeling voor de rugklachten en de doorgezakte voeten?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 14 februari 2021 15 45
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Nee ben niet meer in behandeling. De steunzolen zullen alleen werken zolang je ze draagt in je schoenen.als je dus je schoenen uitrrekt zullen de voeten weer doorzakken.

Dus ik vind dat geen goede aanpak.

Ik zit te kijken hoe ik kan beargumenteren dat ik een invalideplek kan krijgen. Een paar straten verderop zijn er heel veel mensen die eigenlijk niet invalide zijn maar toch een invalideparkeerplaats hebben gekregen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 14 februari 2021 15 51
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hoi,

Als je zo'n instelling hebt, zul je zeker geen parkeerplek krijgen.

Want je werkt zelf ook niet echt aan het verlichten van je klachten.

Plus dat je jezelf er mee hebt als je je zolen niet draagt. Je houdt je klachten in stand en verergert ze misschien wel. Lijkt me op jou leeftijd niet erg verstandig....

Ik heb ook chronische rugklachten,ik weet wat dat betekent. En dat het discipline vraagt. Oefeningen doen, niet 2 of 3 keer, maar de rest van je leven consequent.
Chronische klachten zijn vervelend, maar je kunt er wel het beste van maken. En accepteren dat het bij je hoort. Daar kun je eventueel hulp bij zoeken. Denk dat je beter daar je energie in kunt steken dan je boos maken over een parkeerplaats.

Kijk naar de dingen die je zelf kunt doen om je klachten zo goed mogelijk in de hand te houden,maak daar je "way of life " van. Dat werkt beter dan jezelf tot slachtoffer maken en vergelijken met anderen die wel dingen gedaan krijgen waar jij ook denkt recht op te hebben.
Want dan maak je het jezelf innodig moeilijk en verspil je een hoop energie. En negatieve energie heeft een negatieve uitwerking op je lichamelijke gesteldheid......

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzan
Beantwoord door 14 februari 2021 16 55
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB