Answer Question
0
0

Sinds een paar dagen heb ik vrijwel on onderbroken een zeer angstig gevoel op de borst en in de keel. Dit komt gepaard met lichte misselijkheid en hoofdpijn. Ik heb ook afwisselende kleine steekjes in mijn hals, arm, zij(ribben) en oksel. Deze pijntjes zijn volledig aan de linkerkant.
Dan heb ik ook krampjes(zeurend, doet heel erg denken aan groeipijn van de kindertijd) in mijn kuiten en knieholtes. Dit laatste is vooral als ik ga liggen.
Ik had gisterenavond een episode waarbij ik besloot de huisartsenpost te bellen. Die verzochten mij lamgs te komen en na een paar simpele onderzoeken werd toch besloten om mijn op te nemen voor een hartfilmpje en twee bloedtesten. Achteraf (na zo’n 4 uur)
Was er niets te vinden. Echter blijf ik dit onheilspellende gevoel houden. De pijntjes komen en gaan maar kan ik niet begrijpen of verklaren. Ik moet hierbij vertellen dat ik een periode van vele maanden veel thuis heb gezeten zonder werk en zonder andere activeiten. Ik ben dan ook aangekomen.
Ik ben snel onder de indruk van artsen e laat me gauw wegsturen. Ik wil niet tot last zijn. Maar ik ben toch bang dat de signalen er lijken te zijn maar dat ik wellicht niet de juiste onderzoeken krijg of vraag.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 29 oktober 2015 0 20
252 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Je klachten kunnen door hyperventilatie worden veroorzaakt.
Kijk hier welke klachten er kunnen optreden: http://hyperventilatiesymptomen.nl/klachten-symptomen.html

Doe ook eens de test op: http://www.dokter.nl/index.php?option=com_hyperventilatietest

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 29 oktober 2015 0 31
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB