Answer Question
0
0

Eergisteren had ik sex met mijn vriend, nu twee dagen later voelt het alsof ik weer blaasontsteking krijg, het is net begonnen, kleine beetjes doet t pijn als ik plas etc maar het is nog niet heel erg zoals de vorige keer. Toen ik een paar maanden terug dit ook had en mijn ochtendurine aan de huisarts gaf voor onderzoek bleek er niets mis mee dus geen blaasontsteking. Nu is mijn vraag wat is dit? Komt dit voornamelijk door de sex? Of omdat ik meestal gewoon me plas inhoud want tijdens het slapen moet ik altijd naar de toilet in de ochtend want in de avond wordt ik nooit wakker. En wat kan ik nu t beste doen zodat ik geen erge blaasontsteking krijg?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 12 maart 2017 10 20
63 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dat kan inderdaad door de seks komen. Het is mogelijk dat uitgang van de urinebuis te veel wordt geprikkeld. Bijvoorbeeld door orale seks. Wassen na de seks en goed uitplassen kunnen soms al helpen.

“omdat ik meestal gewoon me plas inhoud” ik weet niet wat je hier precies mee bedoeld, maar onnodig inhouden is natuurlijk nooit goed.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 12 maart 2017 11 11
Wat moet ik nu doen? Want ik wil echt niet weer een blaasontsteking. Moet ik gewoon veel water drinken enzv?
( Rana at 12 maart 2017 11 15)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Je moet sowieso zorgen dat je voldoende drinkt. 1,5 – 2 liter per dag. Als de klachten erger worden of aanhouden, toch maar weer urine laten controleren.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 12 maart 2017 11 18
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB