0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 14 augustus 2017 21 09
26 bekeken

Beste lezer, Al ruim 7 maanden kampt mijn zus van 53 jaar met onverklaarbare klachten. Vlak na de kerstdagen van vorige jaar werd haar linkerborst in heel korte tijd vuurrood en gezwollen. Na een aantal dagen werd de roodheid en zwelling wat minder, maar kreeg zij vervolgens last van een gevoel van zwelling in haar oksels en borstbeen, pijn in haar kaken en pijn achter haar oren. In de afgelopen 6 weken hebben de klachten zich uitgebreid naar haar hoofd. Zij heeft continue last van een enorme druk in haar hoofd, dat erger wordt als zij voorover buigt. Verder bijkomende klachten zijn momenteel: steken in haar hoofd, pijn in haar nek, pijn tussen de schouderbladen, spierzwakte in haar benen en met name in haar armen, jeuk aan haar armen, duizeligheid en vermoeidheid.

Inmiddels is haar bloed onderzocht op allergieën, bacteriën en virussen en heeft zij een afspraak gehad bij de dermatoloog en internist. Helaas heeft dit alles tot nu toe niet geleid tot een diagnose.

Wellicht niet onnodig om te vermelden: een jaar of 6 geleden heeft zij enige tijd een rode vlek (ong 3 cm doorsnede) op haar bovenbeen gehad. Sindsdien heeft zij veel behoefte aan slaap en transpireert zij overmatig veel. Wellicht heeft het één niet met het ander te maken, maar je weet maar nooit.

Enig idee wat er met mijn zus aan de hand zou kunnen zijn?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 14 augustus 2017 21 15
Privé antwoord

Heeft je zus veel stress of spanningen? Al eens gedacht aan overgangsklachten?

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB