0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 10 juli 2017 15 15
126 bekeken

Graag wil ik voor zover mogelijk antwoord op de volgende vraag.

Ik ben nu 5 weken zwanger en was VOOR mijn zwangerschap, die bewust gekozen is, een recreatief gebruiker op festivals en feestjes. Hiermee bedoel ik: om de 3-4 weken wat coke, een pilletje, of GHB, of een combinatie. Ik ben nooit verslaafd geweest, kan heel makkelijk zonder en voel mij 100% fit, sport veel en eet gezond. Ik denk dan ook dat ik recht heb te zeggen dat ik onder de categorie ‘incidenteel gebruikers’ val.

In ieder geval: ik was gestopt met alles -alleen nog wat biertjes op festivals- omdat we een kinderwens hadden. Maar het was de eerste keer raak! Totaal onverwacht en helemaal blij, MAAR toen ik na de eerste blijdschap dingen ging lezen op internet, las ik ook dat je VOOR je zwangerschap door drugs -en dan vooral coke- al schade kunt toebrengen, dat je onder toezicht van een gynaecoloog moet komen en dat je een risico groep bent. Ik voel me, terwijl ik juist ermee gestopt ben en niet TIJDENS maar VOOR mijn zwangerschap drugs heb gedaan, nu alsof ik iets heel fouts heb gedaan. Het was ook de bedoeling om een paar maanden ‘clean te zijn’ maar we dachten niet dat het de eerste keer raak was.

Ik begrijp dat jullie hier medisch gezien geen antwoord op hebben, maar ik zou toch graag een mening van iemand met een kijk op dingen hebben.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 10 juli 2017 21 26
Privé antwoord

Dat is toch meer van toepassing voor mensen die dagelijks zware drugs gebruiken. Ik zou me daar maar niet zo druk over maken.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB