Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 20 juli 2017 13 00
82 bekeken

Hallo..
Ik ben nu al een maand overtijd, ik heb in totaal nu 6 zwangerschapstesten gedaan maar ze waren allemaal negatief.. Ik ben 17 jaar, mijn lengte is 1.52 en k weeg 42.5 kilo mijn vraag is of het hierdoor kan komen(?) Ik zou het anders echt niet weten.. Het lijkt mij na 6 testen duidelijk dat ik niet zwanger ben, maar waarom dan nu al een maand overtijd? Ik ben sws altijd 2 weken te laat maar dit heb ik nog nooit gehad.. En ik vraag het me egt af als ik niet zwanger ben wat het dan wel is? 6 testen zijn toch wel duidelijk? Daar kan toch geen fout inzitten? Mijn borsten gaan trouwens wel pijn doen en ik heb ook elke keer wel een beetje last van buikpijn dat ik denk het zal er nu toch wel van komen? Maar nee nog steeds niet.. Ik zou hier graag antwoord op willen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 20 juli 2017 19 03
Privé antwoord

“Ik ben sws altijd 2 weken te laat” als je altijd 2 weken te laat bent , ben je dus NIET te laat, maar heb je gewoon een langere cyclus dan jij denkt te hebben.
Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Ga met de klachten naar de huisarts

Gemarkeer als spam
Geschreven door Melissa2500
Beantwoord door 20 juli 2017 20 17
Privé antwoord
Ja oké maar ik ben nu dit keer wel een maand overtijd he en ik heb seks gehad wel veilig en 1 keer voor het zingen de kerk uit dus maar 6 zwangerschapstesten die negatief aangeven zullen wel duidelijk wezen maarja dan kan ik het langzamerhand nu toch wel worden? Als ik elke keer beetje buikpijn heb en niet ook pijn in mn borsten..

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB