erosie baarmoeder, vergeetachtig, evenwicht slecht, moe

Reageren
0
0

16 maart 2015 ben ik bevallen van een mooie gezonde dochter. Nu is het normaal dat je wat slaap tekort komt enzo maar ik voel me al een lange tijd niet in orde. Mijn evenwicht is niet meer wat het was.ik vergeet vaak dingen en kom vaak niet op wat ik wil vertellen. Heb ook momenten dat ik niet uit mijn woorden kom en echt niet weet hoe hoe ik dan iets aan het vertellen ben. Heb ook nog een uitstrijkje laten maken voor het bevolkings. ook omdat ik steeds een rare onderbuik heb. Net het gevoel of je ongesteld moet worden maar dat is dan niet het gevoel. Voelt ook echt als mijn baarmoede. de huisarts constateerde dat er erosie zat bij mijn baarmoeder maar hij heeft hier verder niets over gezegd.
Ik bleef last houden van mijn onderbuik en van alle andere dingen en het antwoord wat ik van de huisarts kreeg was dat ik maar moest gaan sporten om mijn buik sterker te maken en proberen meer rust te nemen.. ik wilde graag dat hij mij doorstuurde naar een gynaecoloog maar dit vond hij niet nodig. Maar als ik op internet kijk naar erosie van de baarmoede dan staat er overal dat het wel behandeld moet worden anders zou er alsnog baarmoederhalskanker kunnen ontwikkelen.
Zijn er meer mensen met deze klachten:
Vergeetachtigheid. Moe. Onhandig. Evenwicht slecht
Erosie baarmoeder

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 20 februari 2016 23 41
248 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

De vergeetachtigheid, moeheid en onhandigheid heeft met de erosie niets te maken. Je zou bloedonderzoek kunnen vragen om te kijken naar je ijzergehalte en je vitamines. Voor de erosie moet je inderdaad naar een gynaecoloog. Het gaat er niet om of je huisarts dat nodig vindt. De gynaecoloog is de aangewezen arts voor de ze klachten.. Vraag gewoon om een verwijzing. Laat je niet zomaar wegsturen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 21 februari 2016 0 22
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]