Answer Question
0
0

Ik heb ongeveer 11 mnd geleden mijn laatste menstruatie gehad, ik ben bijna 50 jaar en dus in de overgang. Dit is iets versneld door het verwijderen van een eierstok ivm borderline tumor. Deze operatie heeft plaatsgevonden in 2020. ( Sindsdien iedere 3 mnd op controle. Dan wordt bloed gecheckt en een inwendige echo gemaakt.)Alles gelukkig prima, de laatste controle was in november en nu hoef ik pas na 6 mnd weer op controle. Heel fijn. Maar nu het volgende.
Ik heb vd week in mijn slaap een orgasme gehad waar ik wakker van werd. Een paar uur later verloor ik helderrood bloed wat de volgende dag ook nog wat aan heeft gehouden. Kan ik dit even aankijken tot mijn volgende controle in mei of moet ik gelijk actie ondernemen?
In juli 2021 nog een uitstrijkje gehad en die was prima. En in november 2021 nog een echo gehad van baarmoeder en andere eierstok. Ik weet dat in de overgang de slijmvliezen ook dunner worden. Mijn huisarts had me hiervoor zelfs al synapause crème voorgeschreven ivm steeds terugkerende blaasontstekingen maar die heb ik nu onder controle door preventief slikken van D mannose dus ik ben aan de synapause nooit begonnen.
Wat is wijsheid?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 21 maart 2022 18 28
23 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik denk dat je het even kunt aanzien. Behalve als de klachten zouden blijven aanhouden.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 21 maart 2022 19 22
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dan ga ik dat doen. Dank je wel John.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Lotte
Beantwoord door 21 maart 2022 19 30
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB