0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door kevin
Gevraagd op 30 december 2018 23 36
73 bekeken

Hoi

Ik ben 18 en ik heb sinds 2 weken geleden plotseling pijn gekregen aan mijn beide ballen gepaard met lichte misselijkheid. Deze symptomen ontstonden nadat ik een warme douche nam. De pijn en misselijkeheid waren voor een paar minuten wel erg maar daarna was de pijn erg licht en was ik niet meer misselijk. k dacht dat het niet ernstig was dus ik ging rustig slapen. Toen ik wakker werd was de lichte pijn er nog steeds. Dus in de middag besloot ik om te googlen wat de oorzaak zou kunnen zijn. Daar las ik over testiculaire torsie, toen ik las wat de gevolgen hiervan kunnen zijn (verlies van ballen) werd ik meteen erg angstig. Die avond kreeg ik weer pijn aan mijn ballen en ik ben dus meteen naar de Huisartsenpost gegaan bij het ziekenhuis.

Daar vertelde ik de huisarts dat ik de eerste minuten van mijn ‘aanvallen’ misselijk wordt en stekerige pijnen krijg aan mijn beide ballen en dat ik er daarna nog lichte pijn aan overhoudt.

Hij vertelde mij dat ik waarschijnlijk geen testiculaire torsie aangezien mijn ballen bij aankomst niet gedraaid waren en ook niet opgezwollen. Ook komt het volgens hem niet voor dat bij een testiculaire torsie beide ballen een torsie hebben en liep ik volgens hem heel normaal terwijl de meeste mensen met een testiculaire torsie op een heel typische wijze binnen komen lopen. Hij raadde me aan om een onderbroek te dragen dat de ballen een steun geven en een afspraak te maken met mijn eigen huisarts.

Hierna had ik 2 dagen geen last meer van mijn ballen.

Tot ik op een avond weer dezelfde symptomen kreeg als bij de vorige aanvallen maar dan met meer pijn voor de eerste paar minuten. Die avond kon ik door de angst om mijn ballen te verliezen niet meer slapen, dus ben ik die donderdag ochtend gelijk naar een inloop spreekuur van mijn eigen vertrouwde huisarts gegaan om het te vertellen. Die onderzocht mijn ballen en zei dat het niet op een testiculaire torsie leek. Maar hij vertrouwde het niet en dus verwees hij mij die ochtend naar de uroloog in het dichtstbijzijnde ziekenhuis. De uroloog daar deed een echo op mijn ballen en zag een normale doorbloeding. Hij vertelde mij dat hij denkt dat ik geen testiculaire torsie had en dat ik een afspraak moest maken voor volgend maand om weer ernaar te laten kijken.

Ik kan niet meer normaal leven met de angst om mijn ballen te verliezen.

Wat moet ik doen ?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 31 december 2018 2 28
Privé antwoord

Is er ook een urineonderzoek gedaan?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Kevin
Beantwoord door 31 december 2018 13 43
Privé antwoord
Ja een is een urineonderzoek geweest
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 2 januari 2019 2 42
Privé antwoord

Ga dan eens naar een bekkenbodemfysiotherapeut en laat je bekkenbodemspieren dan eens controleren

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB