Hard Balletje Tesikel

Reageren
0
0

Ik ben eind oktober naar huisarts geweest wegens een hard balletje die ik voelde. Ik heb toen een echo gehad maar hier is niks uitgekomen, wat mij raar lijkt aangezien er wel een hard balletje zit. Dit moet toch op een echo te zien zijn? Nu begin ik mij zorgen te maken, aangezien ik nog steeds pijn ervaar, dat de echo iets mis heeft gelopen. Het balletje lijkt beweegbaar te zijn en ook heb ik het idee dat het in de bijbal zit maar dat weet ik niet zeker. Het lijkt mij geen cyste aangezien het ik online lees dat een cyste niet zo hard is.

Nu is mijn vraag of het mogelijk is dat de echo deze heeft gemist en het toch iets kwaadaardigs zou kunnen zijn? Ik heb dinsdag in ieder geval een afspraak bij de huisarts.

Alvast bedankt.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 28 maart 2024 16 52
129 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik heb hetzelfde. Het lijkt op een hard klein bultje wat op je bal zit. Heb een aantal jaar geleden hiervoor ook een echo gehad en hier kwam toen een calcificatie uit. Er schijnt dus een iets diep in de huid van m’n balzak te zitten. Heb er nu geen last meer van en het bultje is ook nooit verder gegroeid.

Ik zou je niet te druk maken als je al een echo gehad hebt. Zaadbalkanker zien ze echt wel op zo’n echo.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 28 maart 2024 20 35
0
Bedankt voor je antwoord! Ik las op Google dat dit over het algemeen niet gevaarlijk is, maar wel eventueel een risico factor kan zijn. Wel vreemd dat ze dit bij jou wel zien en bij mij niet. Had je hier ook pijn aan en zo ja hoelang?
(Anonymous at 28 maart 2024 21 01)
0
Graag gedaan! Ja, ik had er alleen last van als ik er aan zat. En omdat ik op dat moment best in paniek was zat ik er veel aan. Het klopt wat je zegt dat het een extra risico is, maar dat is al de calcificatie in de bal zelf zit. Dit zit bij mij niet in mijn zaadbal maar in de huid.
(Anoniem at 29 maart 2024 8 16)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]