Answer Question
0
0

Ik gebruik 7.5 mg bisoprolol voor een lichte hartritmestoornis/ hartkloppingen. in eerste instantie maar 2.5 mg en dit vond mijn cardioloog afdoende. ik bleef aanhoudende hartkloppingen houden. inmiddels ben ik gestopt met roken en heb ik de hartkloppingen die ik met 2.5 mg had niet meer.
Graag zou ik een keer gebruik willen maken van poppers, nu begreep ik dat dat met beta blokkers niet verstandig was. is het ook bij deze kleine dosering 7.5 mg zo schadelijk? en is het anders mogelijk dat ik 48 uur van te voren stop met de bisoprolol?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 31 maart 2015 10 33
415 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Als je bekend met een hartritmestoornis, is het gebruik van poppers ten zeerste af te raden.
Poppers veroorzaken een verhoogde hartslag omdat het de bloedvaten verwijdt en de bloeddruk doet dalen.
Mensen met hart- en vaatproblemen mogen geen poppers nemen. De plotseling optredende veranderingen in de bloedvaten, kunnen voor hen zelfs fataal zijn.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 31 maart 2015 10 58
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB