0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Jeremy
Gevraagd op 27 januari 2019 14 44
33 bekeken

Leeftijd: 15
Geslacht: Man (of jongen, wat u/jij fijner vindt)
Medicijngebruik: Paracetamol, Citrosan
Pijn: Rondom maag, hoofdpijn
Het begon vrijdag ochtend met veel hoesten, door de loop van de dag is dit naar koorts uitgegroeid.
Momenteel heb ik niks gedaan om het te verhelpen, het enigste wat ik heb gedaan is ongeveer 1-1.5L gedronken elke dag (onder andere thee, water maar heeeel af en toe ook een glas frisdrank, ik weet het, maar de verleiding was te groot) en veel in mijn bed gelegen, ook weinig gegeten omdat ik letterlijk niks door mijn keel zie te krijgen.
Ik heb onder andere ook voor school een aantal opdrachten niet in kunnen leveren omdat ik echt niks kon gisteren, ik heb nog twee periodes te gaan maar ik hoop maar dat ik dan wel beter presteer en dat koorts mij niet gevangen houdt.
De koorts is sinds vanochtend (zondag 27-01-2019) weg, gisteravond (zaterdag 26-01-2019) had ik nog 38 graden koorts maar dat is nu gelukkig al weg. Nu heb ik nog steeds erg last van veel hoofdpijn, sufheid, trillen, lichte keelpijn, lichte maagpijn (dit komt denk ik omdat ik heel erg weinig heb gegeten de afgelopen 3 dagen), geen zin om iets te eten, wazige visie, slechte gehoor en af en toe ook versterkte gehoor (als ik iets hards hoor hoor ik het nu nog harder dan normaal), ik krijg zelfs pijn als ik mijn rug omhoog moet halen om bijvoorbeeld een kussen lager te zetten, er zijn vast wel nog meer dingen die ik nu niet kan bedenken, dit zijn alle dingen die ik nu voel en ervaar.
Zijn deze dingen allemaal in samenhang met koorts (dat het misschien nog niet helemaal weg is?) of iets anders?
Sorry dat dit zo lang is, maar ik voel me nu echt rot.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 27 januari 2019 18 56
Privé antwoord

dat klinkt als de griep

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 27 januari 2019 18 56
Privé antwoord

uitzieken dus

Gemarkeer als spam
Geschreven door Jeremy
Beantwoord door 27 januari 2019 19 50
Privé antwoord
Ik moet op dinsdag en woensdag al zeker naar school gaan, moet nog iets inleveren en iets herkansen en ik heb al voor een vak geen opdrachten in kunnen leveren omdat ik gisteren echt niks kon doen. (Oftewel een 1, ik heb al een mail gestuurd maar hij heeft geen medeleven). Ik heb nu honger maar krijg niks door mijn keel, letterlijk en figuurlijk. Ik hoop maar dat het dinsdag over is.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB