0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Kirsten
Gevraagd op 8 september 2018 0 41
71 bekeken

Beste,

Ik heb best wel vaak last van steenpuisten in de buurt van mijn vagina. Daarmee bedoel ik bij mijn lies (die vaak terug keert) en mijn hele huid op mijn schaambot zit vol littekens ervan. Nu voelde ik ook ineens een knobbeltje IN mijn schaamlip (ter hoogte van mijn clitoris). Hij zit vast en doet geen zeer (tenzij ik er in knijp). Het is volgens mij geen puist omdat je hem niet (misschien heel licht) van buiten af kunt zien. Nu ging ik dus googlen en kreeg ik weer de schik van mijn leven: “je kan kanker hebben in je schaamlip”. Nou, dan ga ik alweer daarvan uit…En sowieso schaam ik mij heel erg voor die littekens en als maar wer zo’n dikke bult…(soa’s kan ik niet hebben want ik ben niet seksueel actief en een ingegroeide haar betwijfel ik omdat ik het daar niet meer durf te scheren maar er op die desbetreffende plek ook geen haar groeit. Ook maak ik altijd alles netjes daar beneden schoon ondanks ik nu wel af en toe een vreemde vaginal geur kan afscheiden. Heb ook af en toe jeuk op mijn huid op mijn schaambot en af en toe jeuken mijn schaamlippens dan ook)

Kan het een ontstoken talglier zijn?? (Zo ja, hoe zit dst dan? Want het voelt als een knikker waar voor 1-2cm een soort ‘staart’ aanvast zit)

Hoop op een reactie…

*ben 17 jaar en eet niet echt gezond. Mijn moeder geeft aan dit vroeger ook gehad te hebben, maar zij zegt vaak dingen om van mijn gezeur af te komen. Weet dus niet of het misschien in de familie zit*

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 8 september 2018 3 32
Privé antwoord

Voordat je je nu helemaal in de stress werkt, ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB