0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door moeder van 2
Gevraagd op 5 april 2019 15 54
59 bekeken

mijn zoontje klaagt al geruime tijd over buikpijn en regelmatig diaree nu is hij afgelope woensdag nacht met hoge koorts uit bed gekomen 39,8 en was hij erg aan het hoesten. tegen het hoesten zijn we begonnen met een hoestdrank 3 keer per dag, de hoest leek eerst heel vast maar ook droog, en mijn zoontje hoest tot er een spuugreflex komt soms geeft hij dan ook wat slijm terug. donderdag overdag leek er geen sprake van koorts alleen hoesten en diaree inmiddels is het vrijdag en had hij om 15:30 weer 39,5 koorts hij klaagt zelf het meest over buikpijn die erger word als hij hoest, hangt rond en heeft ruim 2 uur geslapen in de middag hij eet wel maar niet zo veel en drinkt ook nog wel water.

wat zouden we nog kunnen doen naast de hoestdrank en paracetamol (als t kan liever niet omdat hij dus ook buikpijn heeft en niet geweldig eet, dus het liefst geef ik hem alleen savonds)

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 5 april 2019 16 07
Privé antwoord

Je zou naar de dokter kunnen gaan. Omdat hij buikpijn heeft zou je paracetamol zetpillen kunnen geven. Hevig en veelvuldig hoesten kan kan wel spierpijn n de buikspier veroorzaken.

Gemarkeer als spam
Geschreven door moeder van 2
Beantwoord door 5 april 2019 18 23
Privé antwoord

ja ik had reeds gebeld met de huisarts zij zagen geen reden om hem vandaag nog te zien.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 5 april 2019 19 22
Privé antwoord

Zorg dat hij blijft drinken. Gebruik paracetamol zetpillen. Tegen de hoest zou je zelf iets kunnen maken dat goed werkt.
Neem een halve gesnipperde in een mok en strooi daar 2 volle eetlepels bruine basterdsuiker overheen. Laat dit een nacht staan.\'s Ochtends vis je de overgebleven stukjes ui er even uit, en geeft deze siroop 3 x per dag. 1 koffielepel.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB