Horen dit bij zwangerschap symptomen?

Reageren
0
0

Hoi hoi,

Ik was een maand a 2 te laat met de prik pil te laten zetten. Omdat ik op dat moment m’n menstruatie nog had en ik liever altijd even afwacht tot het weg is.

Nu hebben ik en m’n vriend dus “onveilige sex gehad 2 weken terug. En sinds dien is mn menstruatie ook weg. En sinds een week heb ik veel buikpijn en misselijkheid die vooral in ochtend en avond optreden. Sinds vrijdag heb ik ook een steek rond om m’n baarmoeder en dan ook een behoorlijke heftige steek. Ik ben ook erg vermoeid en gister moest ik om de 5minuten naar het toilet omdat ik ineens super nodig moest elke keer. Ik heb ook last van behoorlijke hoofdpijn. En meestal heb ik geluk rondom niet zwanger worden. Maar wil ik vragen of deze symptomen er wel bij kunnen horen en of je kans hebt om zwanger te worden als je een maand te laat bent met het zetten van je anticonceptie.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 18 februari 2024 12 30
48 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Als je een maand te laat bent kun je zwanger raken ( is ook niet verstandig om te doen dat uitstellen)
Dat je menstrueert heeft niks met het zetten van de prikpil te maken.
Doe een zwangerschapstest

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 18 februari 2024 19 06
0
Eerlijk, dat is mij nooit gezegd geworden. Iedereen zij altijd tegen mij “afwachten tot je menstruatie voorbij is” waardoor ik ook dacht dat dat ook wel zou kloppen. Iedergeval bedankt!!
(Anonymous at 18 februari 2024 19 23)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]