ik wil AANkomen. 36,3?!?!?!?!

Reageren
0
0

Ik ben 21 jaar, 158cm en 36.3kg. Ik ben altijd heel dun geweest en heb sinds in me kan herinneren al willen aankomen. Eten is geen probleem, ik hou van eten en kan het de gehele dag. Ik weet daarom ook dat ik genoeg binnen moet krijgen, maar er komt geen gram bij. Ik heb nu de 36,3 aangetikt en ik ben op, ik krijg het niet gedaan in mijn eentje. Ik heb een zoontje om voor te zorgen en als ik op raak gaat dit niet meer, dit wil ik voorkomen! Ik heb gehoord over shakes die je extra kan drinken, zodat je altijd meer dan genoeg calorien per dag binnenkrijgt, maar hier ken ik niet veel over. Ik heb hulp nodig, maar weet niet meer waar te beginnen. Alvast bedankt!

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 7 mei 2018 9 53
93 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik denk dat het verstandig zou zijn om dit met je huisarts te bespreken, die kan je doorverwijzen naar een diëtiste. Je kunt wel genoeg eten, maar dat is geen garantie dat je op die manier ook voldoende koolhydraten binnen krijgt. Bovendien zou ook een bloedonderzoek gedaan moeten worden naar je schildklier functie.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 7 mei 2018 10 49
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik ben Jacqueline 48 jaar ik ben door ziek zijn van een hele week spontaan braken niets meer binnen kunnen houden bij een huisarts geweest kreeg zuigtabletten voor tegen de misselijkheid en overgeven daarna zo veel pijn aan de maag gehad en buikpijnen mijn gewicht is in 2 weken van de 40.4 naar de 36.3 gezakt maar er is geen huisarts die me echt helpt me lichaam is op ik krijg alleen maar te horen ja we kunnen je niet doorsturen of ik krijg serieus te horen dat ze me geen sondevoeding willen geven aangaande zorgen wegens refeeding syndroom maar eerst bloed wouden prikken wegens me waarde het schijnt dat me bloed totaal geen afwijkingen geeft zouden ze gaan starten met sonden voeding maar zitten er afwijkingen dan zou ik opgenomen moeten worden het schijnt dat de bloed geen afwijkingen gaven maar met sonde voeding starten ze ook niet me diëtist spreekt van schande want ik wordt letterlijk niet serieus genomen en van kasje naar het muurtje gestuurd er wordt van alles gezegd maar niets gedaan ik moet met me flesvoeding die ik al had in eens doorgaan en gaan eten ongeacht de kans op refeeding syndroom

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 15 juni 2024 1 11
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]