Answer Question
0
0

Mijn situatie samengevat: ik ben een jonge vrouw van 22 jaar en heb “droog seks” gehad met mijn vriend (hij in zijn basketbal shorts en ik in mijn ondergoed) waarbij er geen ejaculatie heeft plaatsgevonden. Ongeveer 13 dagen later kreeg ik mijn menstruatie en alles leek normaal. Ik gebruik geen medicatie en mijn menstruatie is altijd regelmatig geweest.

Nu, 11 dagen na het einde van mijn menstruatie, loop ik elke dag rond met zeurende pijn, krampen, en druk op mijn onderbuik – alsof ik weer opnieuw mijn menstruatie moet krijgen. Liggen, masseren, en warmte (kruik) helpen niet. Mijn hele digestieve systeem is hierdoor in de war en mijn buik voelt/is opgezet.

Nu weet ik dat een zwangerschap 99% uitgesloten is, maar het hangt nog steeds in mijn hoofd.
Mijn vraag is of dit misschien toch met een zwangerschap te maken heeft en of meerdere vrouwen in de vroege weken (1-4 weken) van de zwangerschap soortgelijke klachten hebben ervaren. Is het zo dat eventuele innestelings krampen of klachten werkelijk dag in dag uit bijna twee weken lang aanhouden? En als het dan geen zwangerschap is, zijn soortgelijke klachten ernstig? Het baart me erge zorgen aangezien ik dit nog nooit hebt meegemaakt en ik in het buitenland zit waar de kosten voor de huisarts/gynaecoloog nogal hoog zijn …

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 4 april 2019 0 41
107 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dat heeft met een zwangerschap niets te maken. Je haf zelf al aan dat jullie nog kleding aanhadden n er geen zaadlozing is geweest. Bovendien heb je nadien nog je menstruatie gehad. Je geeft zelf ook aan, dat je digestieve systeem in de war is.
Je zit nu rondom de eisprong. Dat kan wat klachten geven die op menstruatieklachten lijken. Daarnaast denk dat het toch alles te maken heeft met eten en drinken in het buitenland

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 4 april 2019 16 45
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB