Answer Question
0
0

Ik heb sinds vrijdag last van rood- en gevoeligheid van mijn plasbuis. Zaterdag breidde dit zich ook uit tot mijn vagina. Het jeukt enorm en bij aanraking is het enigszins pijnlijk. Ik heb er even naar gekeken, en ik zag dat mijn vagina rood en gezwollen, althans, zo leek het. Wratten of zweertjes kon ik er in ieder geval niet in herkennen.
Ik heb de afgelopen tijd wel seks gehad, maar wel met een en dezelfde partner. Ook heb ik voor het eerst strings gedragen, tevens ook voor het eerst de stof polyamide/nylon.
Daarbij heb ik vaker gedoucht dan normaal. Over het algemeen douche ik om de dag, nu zo’n 4/5 dagen achter elkaar. Ik spoel mijn vagina vrijwel elke douchebeurt af met lauw water, ik gebruik geen zeep.
Wel heb ik mijn schaamstreek vrij regelmatig geschoren met scheerschuim. Kan het zijn dat dit voor een schimmelinfectie gezorgd heeft?
Ik heb als laatste ook meer last van afscheiding. Het heeft geen nare geur en is gewoon transparant. Soms wel in hele grote hoeveelheden en af en toe is het wat slijmerig. Heb overigens altijd al wel last gehad van zulke afscheiding, het is nu alleen veel meer.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 29 oktober 2017 19 39
72 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Het kan een irritatie zijn. Ga met de klachten naar de huisarts en laat er even naar kijken. Die kan er dan meteen iets voor voorschrijven.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 29 oktober 2017 19 48
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB