jonge kind

Reageren
0
0

Hallo,
Ik heb vanavond samen met mijn man en zoon van 8 jaar gegeten in een restaurant. Mijn zoon heeft Franse uiensoep en gestoofd lamsvlees gegeten. Achteraf kwam ik stond ik erbij stil dat in beide recepten alcohol was verwerkt! Initieel vond ik het niet zo’n probleem, maar toen ik er veder over nadacht, begon ik mij toch zorgen te maken. Had ik hen dit achteraf beter niet kunnen laten eten?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 14 november 2015 21 43
64 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dat is geen probleem. Als de alcohol bij het koken is gebruikt, en zeker bij Franse uiensoep, verdampt de alcohol en voegt het alleen maar smaak aan het eten toe.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 14 november 2015 22 09
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Maar er wordt toch altijd gezegd dat alcohol voor grote deel niet verdampt?

Gemarkeer als spam
Geschreven door venessa
Beantwoord door 14 november 2015 22 17
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Als het goed wordt gebruikt, verdampt de alcohol de alcohol juist wel. Alcohol houdende dranken aan warme gerechten wordt gebruikt opm iets aan de smaak toe te voegen. Alcohol is daarbij niet belangrijk en verdampt..

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 14 november 2015 22 37
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]