Answer Question
0
0

Vrijdag 5 april stond ik op met lichte verkoudsheidklachten en een dikke wang. Gedurende de dag werd de wang steeds dikker, kreeg ik pijn aan het oor, slikklachten en als ik mijn hoofd draaide pijn in de hals,nek. ‘s Nachts werd ik een paar keer wakker van de pijn. Dit kon ik verlichten met 1000 mg paracetamol 4x per dag. Pas dinsdag 9 mei zakte de dikheid van de wang af en verminderde de pijn.
Zelf dacht ik eerst dat het wel een opgezette speekselklier zou zijn en ben dus niet naar de huisarts gegaan. Later begon ik toch te denken dat het ook wel een milde vorm van bof kon zijn. Maar nu heb ik vroeger de bof wel gehad. (Ben 59 jaar)
Mijn vraag is dan ook: Kan dit idd bof zijn geweest en zo ja ben ik dan nog besmettelijk voor mijn kleinzoon als ik daar maandag 15 april naar toe ga

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 12 april 2019 13 33
31 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Moeilijk te zeggen of het de bof was. Je schrijft: "Pas dinsdag 9 mei zakte de dikheid van de wang af" Ik neem aan dat je april bedoelde.
Besmettelijke periode: meest besmettelijk van 1-2 dagen vóór het optreden van de parotiszwelling (oorspeekselklier)tot 5 dagen daarna.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 12 april 2019 17 11
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB