Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 3 augustus 2017 8 07
109 bekeken

Sinds gister was mij opgevallen dat ik een zoee smaak in mijn mond had (niets zoets gegeten) en werd hier vannochtend mee wakker. Net heb ik wat gegeten en gedronken en het viel mij op dat het moeizaam zakt vanaf het moment dat het mijn keel in gaat. Nu heb ik gister wel heel veel gegeten, en ben ik iemand die alles snel naar binnen propt, dus wellicht ligt het daaraan. Nu wil ik wel langs de HA gaan, alleen ga ik straks op vakantie dus heb er geen tijd meer voor…..daarom dacht ik voor het eerst, ondanks ik erop tegen ben om mijn symptomen op te zoeken en ja dan heb ik weer de pech dat al mijn klachten daar mee overeenkomen (voel nu ineens een lichtelijke pijn, heb oor kloppingen) dus thank you internet want ik ga nu met een rot gevoel op vakantie.

Als ik op mijn keel druk (het gedeeltje net boven je borstbeen) dan lijkt jet even te verminderen, maar het komt na een paar slokjes water gewoon weer terug. Dus het kunnen wellicht ook mijn spieren zijn.

Ben gister ook met centrum multivitamine voor vrouwen begonnen.

Ik ben een meisje van 16,5

Gemarkeer als spam
Geschreven door Rianne
Beantwoord door 3 augustus 2017 8 11
Privé antwoord
Het moet zoete* zijn en ik wil ook nog even vermelden dat ik volgens mijn moeder heel hees klink.
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 3 augustus 2017 14 24
Privé antwoord

Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Zou het kunnen dat het toch vooral stress klachten zijn omdat je op vakantie gaat?

Zelf vind ik het maar een rare gedachte aangezien ik wel in Nederland ben gebleven, maar zeg nooit nooit, het menselijk lichaam is op dat soort punten soms net een raadsel. Het kan zijn dat ik wel spanning ervaar terwijl ik het fysiek niet echt merk!
(Rianne at 3 augustus 2017 17 30)
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 3 augustus 2017 17 57
Privé antwoord
Hier komt niets schokkend uit, zoals ik al verwachte. Misschien moet ik wel vermelden dat ik al bijna 11 weken vrij ben (ivm examens en nu de schoolvakantie) en ik nu wel ineens uitgebreid mijn lichaam aan het onderzoeken ben. Elke verkleuring/bobbebeltje/nieuwe moedervlek maakt mij al angstig
(Rianne at 3 augustus 2017 19 02)
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 3 augustus 2017 20 32
Privé antwoord

Waarom ben je nu uitgebreid je lichaam aan het onderzoeken? Dat is toch nergens goed voor…Stop daar maar eens mee.
“Elke verkleuring/bobbebeltje/nieuwe moedervlek maakt mij al angstig” dus toch stress en angstig…daar zullen ook je klachten vandaan komen.

Dit klinkt mischien idioot, maar ik heb 2/3 jaar geleden ineens zware hoofdpijn gekregen waardoor ik haast twee weken niets heb kunnen doen, en sindsdien ben ik ook angstig geworden voor een desbetreffende hersentumor (tot de dag van vandaag heb ik nog steeds soms lichtelijke hoofdpijn/steken of ben ik duizelig) en heb ik een ”knobbel” in mijn hals zitten onder mijn oor. Nu weet ik waarschijnlijk ook dat omdat ik mij hiermee constant gek mee loop te maken dat mijn lichaam die symptomen ook daadwerkelijk gaat vertonen, terwijl er vaker tegen mij is gezegd van het kunnen je spieren zijn en gebrek aan vitamine. Over een week ga ik wel langs de HA en kijken of zij misschien kunnen kijken of ik met iemand hierover kan praten. Want als ik eerlijk moet zijn iedereen heeft wel een imperfectie in zijn lichaam (neem een knobbeltje zonder dat het wat is, of een vreemde moedervlek) en dat weet ik ook wel maar zodra het erop neer komt wil ik dat niet geloven… Wel bedankt voor uw reacties
(Rianne at 3 augustus 2017 21 12)
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 3 augustus 2017 21 39
Privé antwoord

Ik denk dat het inderdaad een goed idee is om naar de huisarts te gaan. Ik denk dat je inderdaad wat professionele hulp hierbij kunt gebruiken

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB