0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door :)
Gevraagd op 30 december 2018 0 11
68 bekeken

2.5 jaar geleden heb ik vlak onder mijn knie mn been gebroken. Na een lange revalidatie ben ik langzaam weer begonnen met sporten. Maar dat ging al snel helemaal fout. Na een jaar met pijn halve trainingen mee doen aan volleybal en tennis heb ik alles afgekapt. Daarvoor was ik al bij de huisarts geweest die toen op shin splits kwam. Ik ga al meer dan een jaar nu 2 keer in de week naar de fysio en de pijn is al wat verminderd, maar toch gaat het me veel te langzaam. Shin splits zijn vaak in 2 maanden wel opgelost.
(Ik heb alles al geprobeerd: zolen, compressie kousen, warm koud techniek. Andere schoenen. Rust en eigenlijk alles wat er wordt aangeraden)

Mijn vraag: Is er een mogelijkheid dat er toch iets anders is?

Gemarkeer als spam
Geschreven door :)
Beantwoord door 30 december 2018 0 15
Privé antwoord
~ zelfde persoon als de schrijfster Ik ben een meisje in mn tiener jaren. De pijn is alleen in mn rechter been en aan de buitenkant (na een paar minuten sporten en uren daarna) Klachten op een specifieke plek aan de binnenkant als ik spring of ren.
Gemarkeer als spam
Geschreven door bep
Beantwoord door 30 december 2018 16 50
Privé antwoord
mijn dochter had 5 jaar lang diagnose shin splint.bleek compartimentssyndroom te zijn. kunnen ze meten in ziekenhuis.hierna operatie.kan nu alles weer.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB