Lorenz plot fibricheck

Reageren
0
0

Beste, ik heb sinds een aantal dagen fibricheck gedownload. Nu vraag ik mij af wat die lorenz plot wilt zeggen? Want 1 mei zag die er bv anders uit als vandaag en dan maak ik mij snel zorgen (hypochondrie). Ik heb dit gedownload ivm mijn angst, ondanks verschillende malen cardioloog geweest en gezond hart heb.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 6 mei 2023 12 57
798 bekeken
0
Ik zocht dus echt hetzelfde en kom op jouw vraag uit. Ik heb ook ziektevrees en ben de hele dag bang voor een hartaanval en heb daarom deze app aangeschaft. Ik kan je geen passend antwoord geven maar ik wil je laten weten dat je niet de enige bent hierin😔
(Anoniem at 18 juli 2023 9 41)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik heb perongeluk 2x foto gedownload van lorenz plot van vandaag. Bij deze de lorenz plot van 1 mei. Zoals u ziet een verschil van plaats

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 6 mei 2023 12 59
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Zo'n app is niet betrouwbaar.
Als je wilt meten, gebruik dan officiële meet apparatuur, zoals door artsen en verpleegkundigen gebruikt wordt.

Gr. Suus

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 6 mei 2023 13 15
0
Ja oke maar daar gaat mijn vraag nu eventjes niet over. Ik vraag mij gewoon af wat die tachogram is en die lorenzplot en of deze wel normaal is aangezien het van 1 mei en vandaag wel een verschil is. Een bloeddrukmeter geeft niet aan wat je eventueel zou hebben , fibricheck wel. + dit was toch een goedgekeurde app.
(Anoniem at 6 mei 2023 13 18)
0
Wat doet het er toe wat het is als het geen betrouwbare informatie is? Zeker als je al hypochondrisch aangelegd bent, zorgt het alleen maar voor onrust. Het zegt dus helemaal niks over wat je eventueel zou kunnen hebben,omdat het geen goede meting is. S.
(Anoniem at 6 mei 2023 16 13)
0
Dat snap ik, maar het is de angst en de dagelijkse lichamelijke klachten die ik heb wat ervoor zorgt dat ik zo een app download..
(Anoniem at 6 mei 2023 16 48)
0
Ik lees dat Suus de app niet betrouwbaar vindt ??? Wel, mijn gezondheid heb ik te danken aan de app. Wat een onzin. Die app is erkend over heel de wereld door alle cardiologen. Hartritmestoornissen kunnen op de gekste momenten opduiken en als je net bij de cardioloog bent met je klacht als je op dat moment niks voelt zal hij zeggen dat je hart in orde is. Die app is TOP !!!!
(Anoniem at 1 november 2023 8 57)
0
Ik heb de app juist van de cardiolog gekregen...
(Anonymous at 18 januari 2024 13 16)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

"maar het is de angst en de dagelijkse lichamelijke klachten die ik heb wat ervoor zorgt dat ik zo een app download" om vervolgens over de gegevens van de app nog meer in de stress te schieten. Je helpt je daar dus echt niet mee, integendeel, je maakt het dan alleen maar erger. Voor je angsten moet je naar een psycholoog.
De lorentszplot is alleen maar een registratie om duidelijk te maken hoe je hartritme is. En je hartritme kan de hele dag door verschillen. Over je hart zegt dat dus helemaal niets. En dat is ook goed zo, want met hart is niks mis volgens de cardioloog. Een tachogram is de regeistratie van de snelheid van de hartslag.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 6 mei 2023 20 51
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]