macaroni

Reageren
0
0

Ik heb zondag macaroni gemaakt. Eerst af laten koelen, toen even in koelkast gezet en toen ingevroren. Nu wil ik het vandaag eten en opwarmen in de magnetron. Kan ik het dan beter van te voren (nu, de hele dag) laten ontdooien in de koelkast of kan ik het beter pas uit de diepvries halen zodra ik het vanavond ga eten en dan bevroren in de magnetron doe?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 4 oktober 2016 8 33
77 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dit is een medische website en geen kookprogramma.
Probeer het eens op een andere website.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 4 oktober 2016 10 39
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Sorry…

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 4 oktober 2016 11 11
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]