Masturberen schadelijk?

Reageren
0
0

Hallo het is waarschijnlijk een hele onnozele vraag, sorry daarvoor, maar maak me toch wel zorgen. Als je masturbeert met een douchestraal of de straal uit de badkraan en het komt in je vagina, kan het dan in je baarmoeder terechtkomen? Ik durf het niet aan een huisarts oid te vragen en kan er online niets over vinden. Het enige wat ik online vond is dat als water met een bepaalde kracht in je vagina terecht komt het vervolgens in je baarmoeder kan komen en via via in je buik. Klopt dit of niet? Ik weet ook niet of je baarmoedermond normaal gesloten is of niet, of dit er effect op kan hebben gehad, of ik nu normaal in bad kan en of ik me zorgen moet maken. Uiteraard ben ik een vrouw, 23 jaar en geen kinderen.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 26 februari 2018 14 05
3456 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Vaak water in de vagina spuiten is ongezond voor de balans tussen bacteriën en schimmels, wat hogere kans geeft op infecties. Verder is er een heel kleine kans op een embolie (luchtbelletje) in je bloed als je met kracht water recht naar binnen spuit.
Conclusie: doe gewoon je ding. Masturberen met de douchekop is oke, maar ga niet recht ín je vagina spuiten en houd het meer aan de buitenkant. In bad gaan is gewoon veilig (stel je is voor dat dat niet zo was).

Gemarkeer als spam
Geschreven door Hallo
Beantwoord door 26 februari 2018 14 35
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Kunnende binnen en buitenschaamlippen hier niet door slap komen te staan of dat het juist allemaal gaat hangen en wijd komt te staan ?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 28 juli 2023 18 17
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Nee

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 28 juli 2023 19 32
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]