Answer Question
0
0

Een jaar geleden was ik begonnen met jelqen. Het is een oefening om je penis groter te maken. De derde dag voelde mijn penis bij het jelqen pijnlijk en verdoofd, ik stopte onmiddelijk.
Met moeite kon ik een erectie krijgen en het deed pijn bij het masturberen. Ik was naar de huisarts geweest en er werd me verteld dat ik het een maandje met rust moest laten. Een maand later voelde ik al verbetering maar wilde toch zekerheid en ging naar de uroloog. Daar werd mij verteld dat de gevoel weer volledig zal terugkomen en dat ik over een paar maanden weer mag jelqen.

Ik had een jaar lang niet gejelqt en begon weer rustig te jelqen, maar na een minuut voelde ik weer heel veel pijn en een verdoofd gevoel.
Ik schrok me rot en weer de aankomende weken kreeg ik met moeite een erectie.
Ik was naar de huisarts geweest en vertelde me dat ik het met rust moest laten en weer vanzelf over zal gaan.

Na een maandje had ik sex gehad en ik had duidelijk minder gevoel bij mijn schacht terwijl dat eerder juist heel gevoelig was. En de volgende dag had ik enorm veel pijn en nu kan ik geen erecties krijgen terwijl ik de gehele dag door opgewonden ben. Normaal krijg ik de hele dag door erecties zonder moeite.

Ik voel me de gehele dag zeer gestrest omdat mijn penis niet meer werkt zoals het hoort te werken.

Ik heb aanstaande vrijdag een afspraak bij de huisarts maar ik ben bang dat er mij verteld gaat worden dat er niks ernstigs aan de hand is en het vanzelf beter zal worden. Ik heb een jaar lang al een minder gevoelige schacht. Zal het ooit weer beter worden? En kan de urologie hier wat aan doen? Ik heb gelezen over k-laser therapie, zou dat een oplossing kunnen zijn?

Alvast bedankt

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 10 april 2019 21 23
117 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Jelqen is niet ongevaarlijk en kan bij onjuist gebruik blijvend letsel opleveren. Of laser therapie een oplossing zou kunnen zijn kan ik helaas ook niet beoordelen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 10 april 2019 21 58
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB