Answer Question
0
0

Beste deskundige,

Wat zijn de voordelen en nadelen van HGH pillen want ik heb veel informatie gevonden. Zoals misvorming, tumor en en organen die te groot worden en daardoor dat je een opgeblazen buik krijgt.
Kloppen al deze hierbovenstaande informatie en heeft u er wat bij toe te voegen?

Met vriendelijke groet,
Michael

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 24 juni 2016 19 22
3022 bekeken
Antwoord toevoegen
3
Privé antwoord

Het enige voordeel van groeihormoon is, dat kinderen waarbij een tekort aan groeihormoon is vastgesteld en daardoor onvoldoende groeien, door toediening weer kunnen groeien. Bij kinderen met een groeiachterstand wordt groeihormoon bijvoorbeeld soms toegediend als medicijn. Dit moet via injecties gebeuren aangezien het hormoon anders niet opgenomen wordt in de bloedbaan. Groeihormoon is een groot eiwit, dat in het darmkanaal wordt afgebroken. Dus pillen met zgn groeihormoon zijn niet effectief. Onjuist gebruik en toediening van groeihormoon, kan bijwerkingen geven w.o. ophoping van vocht (wat kan leiden tot dikke enkels of tinteling in de vingers) en soms verhoogde hersendruk, gewrichtsklachten, spierpijn, hoofdpijn, misselijkheid, schildklierproblemen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 24 juni 2016 20 03
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Moet ik hier nou daadwerkelijk serieus op reageren?

Wat een onzin er zijn tal van positieve effecten bekend. Bij het verhogen van de HGH. Van kinderen tot bejaarden. Van bank zitters tot topsporters.
Er zijn natuurlijk ook negatieve effecten gevonden. Maar er moeten nog veel meer studies gedaan worden. Zeker als je praat over langetermijns effecten bij langdurig gebruik.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 25 februari 2021 9 19
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB