Answer Question
Categorie:
0
0

Sinds vorige week heb ik allerlei zwangerschapskwaaltjes. Pijnlijke borsten, erg moe, hoofdpijn, last van mijn ogen, ‘apart’ gevoel ter hoogte van mijn baarmoeder. Aangezien een zwangerschap niet onmogelijk is was dat ook het eerste waar we aan dachten. Maar nu ben ik toch ongesteld geworden. Wel een paar dagen vroeger dan normaal. Voor de zekerheid hebben we toch maar een zwangerschapstest gedaan. Maar zoals verwacht was deze negatief.
Maar nu beginnen de ‘zwangerschapskwaaltjes toe te nemen. Ben inmiddels ook regelmatig misselijk. En de vissticks die ik eerst lekker vond bij wortels doen me nu kokhalzen.
Wat kan er in mijn lichaam aan de hand zijn?
Ik ben nooit aan de pil geweest, dus ontpillen of iets dergelijks is uitgesloten.
Zelf hebben we ook gedacht aan zo’n aandoening dat je toch zwanger bent en ongesteld omdat je te weinig hormonen aanmaakt. (ben de naam even vergeten) Maar aangezien dit heel zelden voorkomt achten we de kans eigenlijk nihil dat dit is.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 27 november 2015 9 59
85 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik denk dat het goed is om eens met de klachten naar de huisarts te gaan. Die kan dan in ieder geval een bloedtest doen om al dan niet uit te sluiten dat je zwanger bent

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 27 november 2015 11 47
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB