Ontlasting

Reageren
Categorie:
0
0

De laatste dagen merk ik een verschil in mijn ontlasting. Deze is bijna altijd platter (geen vaste substantie) en de geur is ook anders en feller. Ik ervaar ook meer rommelende darmen en wat opgeblazen gevoel.
Met momenten ook buikpijn die zich net boven de navel situeert. Bij de dokter ben ik wel bekend met PDS alhoewel hier nooit verder onderzoek naar gedaan is. Ik heb hypochondrie.

Ik ben sinds ongeveer een week nu terug bezig met de minipil en heb deze maand ook 2x de noodpil moeten nemen. Geen idee of dit effect kan hebben maar meld het even.

Waar kan dit aan liggen? En moet ik me zorgen maken? Het is begonnen sinds ik terug ben beginnen werken bij het rusthuus (na uit verlof te zijn).
Misschien de koffie van daar? Moet daar wel vaker van poepen maar die geur heb ik nog niet eerder gehad. Zou dit ook iets kunnen zijn ivm mijn vermoeidheid? Ik ben de laatste paar dagen ook moe. Kan de hele dag door slapen (tussen mijn jobs in).
Volgens de dokter is dit te wijten aan veel werken en net uit verlof zijn (mijn ritme is hierdoor heel erg uit de war geraakt)

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 27 juli 2023 20 46
40 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik denk dat de dokter het antwoord al heeft gegeven: pds en vermoeidheid.
Waardoor de pds weer getriggerd wordt

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 27 juli 2023 21 06
Kan je daardoor zo een ruikende stoelgang hebben?
(Anoniem at 27 juli 2023 22 05)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ja dat kan zeker

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 28 juli 2023 14 54
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]