0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 3 november 2015 22 04
167 bekeken

Hallo,

Ik ben een meisje van 17 en heb al bijna een jaar hele erge pijn in m’n blaas. Ik heb altijd pijn bij het plassen en m’n urine is altijd donker en vies maakt niet uit hoeveel ik drink het verbeterd niet. Al sinds zomervakantie 2014 is m’n urine altijd vies (plasjes heen brengen naar de dokter) maar niet genoeg voor een UWI. Ik heb als ik drink dat mijn blaas heel erg pijn gaat doen en als ik dan plas het weer weg is. Ook moet ik om de haverklap naar de wc. Ik loop al bij een uroloog en kinderarts en heb allerlei onderzoeken gehad maar er komt niet meer uit dan dat m’n blaas niet gezond is. Mijn vraag is: zou ik eventueel IC kunnen hebben? ik ben machteloos en weet niet meer wat ik moet..

Gemarkeer als spam
Geschreven door Sara
Beantwoord door 3 november 2015 22 08
Privé antwoord
ik hoop echt heel erg dat je me een beetje kan helpen! Ik heb aankomende donderdag ook een consult met mijn huisarts en ga het daar ook bij aankaarten hopelijk kom ik nu een beetje dichterbij! Wil nu eigenlijk wel zekerheid met wat ik heb want al die onzekerheid is vreselijk..
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 3 november 2015 22 43
Privé antwoord

Wat bedoel je nou met IC?

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 4 november 2015 12 17
Privé antwoord
Instertiele cystitis
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 4 november 2015 13 35
Privé antwoord

Je klachten zouden daarbij kunnen passen. Het is in ieder geval iets om met je huisarts te overleggen. Je zou om een cystoscopie kunnen vragen. dat is de enige mogelijkheid om daarachter te komen.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB