0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anon
Gevraagd op 12 juli 2019 23 50
48 bekeken

Begin april zag de huisarts dat ik in beide oren een oorprop heb, waardoor ze mijn trommelvlies moeilijk kon zien. Ze vertelde toen dat die eruit gehaald kon worden en dat ik in de dagen ervoor iets in moest spuiten. Hier ging ze niet meer verder op in. Ondertussen zijn we een aantal maanden verder en nu ervaar ik vaak dat ik niet 100% hoor en dat dit pas overgaat als ik een paar keer mijn oor dichtduw met een vinger en naar boven en onder beweeg. Dit heb ik vooral in de ochtend als ik op een oor geslapen heb.
Ik ben op vakantie tot 28/7. Is dit iets dringends?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 13 juli 2019 0 20
Privé antwoord

Zijn je oren dan wel uitgespoten destijds?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anon
Beantwoord door 13 juli 2019 0 22
Privé antwoord

Neen, mijn oren zijn nog nooit uitgespoten geweest. Is dit iets dringends?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 13 juli 2019 0 28
Privé antwoord

In april wist je dus al dat je oren dicht zaten met een oorprop en dat die uitgespoten moesten worden. Je het er alleen niks meer mee gedaan. Geen wonder dat je dus klachten hebt. Echt dringend is het niet. Druppel iedere avond enkele druppels lauwe slaolie of olijfolie in je oren. Dat maakt de prop wat zachter. Misschien komt die dan vanzelf los. En als dat niet zo is: als je terug bent van vakantie naar de huisarts. Maar dan wel 3 dagen vooraf weer beginnen met druppelen

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anon
Beantwoord door 13 juli 2019 0 34
Privé antwoord

Ik besef ook dat het niet slim is. Ik was in april op consultatie om een andere reden. Voor die reden werd ik dan ook behandeld. Dat van die oorproppen was toen niet prioritair... omstandigheden hebben ervoor gezorgd dat ik nu pas tijd heb om hier bij stil te staan. Ik zal volgende week bellen naar de huisarts voor een afspraak en het in orde brengen. Bedankt voor uw tips!

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB