Answer Question
0
0

Al ruim 6 weken heb ik last van opgezette lympklieren in mijn hals. Een irritant gevoel in de hoeken van mijn kaak. Ik ben een 41- jarige man. Ik gebruik sinds 4 weken een medicijn voor mijn maag ivm irritatie van slokdarm en maag. Dit was een gevolg van een scheurtje in het middenrif. Ik ben een langdurige roker (8-12 per dag)

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 18 juni 2016 13 21
158 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

De lymfeklier kan veroorzaakt worden door je geïrriteerd maagslijmvlies. Misschien is het een maagslijmvliesontsteking…
Op zich is dat geen probleem. Het kan wel even duren voordat ze weer weggaan

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 18 juni 2016 13 36
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Inmiddels terug geweest bij huisarts en kon niets vinden en hij verwees me door naar mijn tandarts voor checken van gebit. Daar ook niets gevonden en die verwees me door naar een kaakchirurg en die heeft ook niets gevonden. Uiteindelijk via de huisarts vorige week bloed laten afnemen en een bloedonderzoek laten doen en ik heb te horen gekregen dat alles normaal is. Moet nog 1 test terugkomen voor ziekte van Lyme. Dit ivm tekenbeet circa 1,5 maand geleden.
Toch heb ik nog steeds dikke lymphklieren (links dikker dan andere). Dikste klier circa 1 cm en een “doof” gevoel achter op tong en begin keel. Een irritant gevoel. Dit Laatste heb ik nog niet aangegeven bij mijn huisarts. Enig idee?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 11 juli 2016 14 34
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

“Dikste klier circa 1 cm en een “doof” gevoel achter op tong en begin keel. Een irritant gevoel. Dit Laatste heb ik nog niet aangegeven bij mijn huisarts.” Lastig voor een dokter als je niet alle klachten vermeldt.
Als je een irritatie van je slokdarm en maag hebt, zijn opgezette lymfeklieren niet zo raar. Als de klachten aanhouden vraag dan een verwijzing voor de MDL ARTS.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 11 juli 2016 17 28
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB