0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door User
Gevraagd op 5 december 2017 19 30
85 bekeken

Ik heb (op eigen verzoek) na overleg huisarts een dexa scan laten doen om mijn botdichtheid te laten meten. Ik belde de assistentie om te vragen of er al een uitslag was, en ze zei ja, je hebt inderdaad osteoporose in je rug. Ze verbond me toen door met de huisarts, en die zei, ik zal je medicijnen voorschrijven en calcium/vitD supplement. En dat was het! Is dat normaal dat je hier niet echt een consult met de huisarts over hebt, dat ze de uitslag met je bespreekt en hoe nu verder qua bewegen ed? Ik weet nu helemaal niet waar het precies zit, hoe erg het is en wat voor soort oefeningen enzo ik nu het beste kan doen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 5 december 2017 20 36
Privé antwoord

Maak dan een afspraak met de huisarts en bespreek het.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 6 december 2017 10 38
Privé antwoord
Ik denk dat ze dat niet nodig vindt, anders had ze dat wel voorgesteld. Dus daarom was ik benieuwd of dit bij andere mensen ook zo is gegaan, of dat het geeen goede huisarts is.
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 6 december 2017 11 16
Privé antwoord

Ik vind persoonlijk dat de huisarts je had moeten laten komen om dat verder uit te leggen. Dus de uitslag van het onderzoek maar ook wat het verder voor gevolgen kan hebben en wat er eventueel aan te doen is. De huisarts kan wel denken dat het nodig is, maar het behoeft wel enige uitleg naar een patiënt toe. Jij hebt nu namelijk vragen die niet beantwoord zijn. Dus op naar de huisarts.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB