Answer Question
Categorie:
0
0

Ik loop al vanaf eind 2020 met pijn in/achter mijn borsten. De pijn komt op bij erop liggen of als ik erop druk. Ook na het dragen van een bh heb ik last. Ik ben begin dit jaar naar de huisarts geweest en die voelde geen oneffenheden in mijn borst en ook mijn bloedwaardes gaven niks aan. Mijn borsten zelf doen geen pijn als ik er bijvoorbeeld in knijp, het komt echt vanaf achter m’n borst en ook de zijkant die doorloopt langs m’n ribben doet zeer bij aanraking. Ik vraag me af waar dit vandaan kan komen en of het bijvoorbeeld een ontsteking is in een bepaalde spier of iets?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 25 april 2021 12 30
390 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hey,

Ben je al eens bij de fysio geweest om te laten checken of je ribben niet vast zitten? Dat kan ook een vervelende pijn geven aan zowel je voor als achterkant.

Groetjes Suzan

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzan
Beantwoord door 25 april 2021 13 53
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hi, Bedankt voor je reactie. Ik ben wel naar de fysio geweest voor hoge rugklachten/schouderbladen. Daar heb ik toen massages voor gekregen. Ik heb verder eigenlijk echt geen klachten aan mijn ribben. Het lijkt de borstspier.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 25 april 2021 21 30
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hey,

De plek waar je ribben vast kunnen gaan zitten, zit tussen je schouderbladen. Of bij je borstbeen aan de voorkant. Aan de ribben zelf voel ik dan ook niks,bij mij zitten ze achter vast met felle pijn aan de voorkant.
Je zou nog een keer naar de fysio, of beter manueeltherapeut kunnen gaan omdat te laten checken. Met massage komt dat niet los, dan moeten echt de gewrichtjes gemobiliseerd worden. En als het een spier is, wat jij denkt, is dat ook wat voor een fysio om naar te kijken

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzan
Beantwoord door 26 april 2021 8 36
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB