Answer Question
0
0

Hi,

Ik stel deze vraag namens mijn vrouw. Ze heeft dagelijks last van hartkloppingen en branderige, maar soms ook stekende pijn op de borst. Wanneer ze net onder haar ribbenkast duwt, doet het extra pijn. Daarnaast heeft ze een branderige pijn in de gehele buikstreek. Ze heeft een constant vol gevoel. Water drinken helpt een beetje en boeren en winden (charmant I know) geeft ook enige verlichting. Op de zij slapen doet extra pijn. Alle klachten schommelen een beetje in intensiteit en de hartkloppingen zijn steeds momenten van paar minuten. Dit heeft ze nu al een week. Maar ze heeft dit ook al eerder meegemaakt. Toen heeft het een maand of 2 aangehouden.
De volgende tests zijn gedaan: ECG, die was goed, “Bloedtest”, PH was goed. De Helico Pylori test wacht op resultaat. Een inspanningstest moet nog gedaan worden en de schildklier gaat nog getest worden. De volgende medicijnen zijn voorgeschreven: Naproxen en Cimetidine.

Ik stel de vraag graag hier, gezien ik me natuurlijk zorgen maak en ik me afvraag of we op de goede weg zijn met de testen. We wonen in Suriname waar de gezondheidszorg erbarmelijk te noemen is. De eerste 2 huisartsen (echte huisartsen) hadden als conclusie dat iemand een vloek had uitgesproken over mijn vrouw. Kan je voorstellen. De huisarts die we nu hebben komt me professioneel over, maar eigenlijk heb ik natuurlijk geen idee.
Ik hoop dat u ons kunt helpen.

Hartelijk dank,

Debby & Christiaan

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 26 januari 2016 13 59
112 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Tja, soms geloven ze echt in Voodoo…..
Het kunnen inderdaad maagklachten zijn. Een gastritis misschien. De Cimetidine is dan in ieder geval wel goed. Voor den rest maar eens even de andere onderzoeken afwachten.
Laat je vrouw ook even de test doen op:
http://www.dokter.nl/index.php?option=com_hyperventilatietest

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 26 januari 2016 19 30
Super, Dankjewel. Vandaag inderdaad een echo van haar maag. Hoop dat we daar meer duidelijkheid mee krijgen. Ik zal haar de test voorleggen mbt de hyperventilatie . Hartelijk dank voor je hulp.
( Christiaan at 27 januari 2016 11 55)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB