0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 19 oktober 2015 18 29
971 bekeken

Hallo. Ik ben 45 jaar en heb al jaren met regelmaat een pijnlijke plek onder mijn linker schouderblad. Met name bij liggen op mijn rug. Sinds en paar maanden wordt dit steeds pijnlijker en komt het sinds 4 maanden nu al elke nacht voor met uitstralingen naar mijn borstbeen/borskast. Zo erg dat ik snachts rond 4 uur rechtop in mijn bed zit omdat liggen dan echt niet meer lukt. En slapen dus ook niet meer. Het zijn vreselijke steken vanuit mijn rug naar voren en het lijkt gevoelsmatig alsof mijn ribben mijn longen willen perforeren. Of dat er iets enorm zwaars op mijn borstkast ligt. Heb al maanden lang fysiotherapie in combi met osteopathie. En sinds 2 maanden wordt ik geholpen door een Cranio-sacraal therapeut. Maar helaas tevergeefs. Niemand kan de pijn weg krijgen. Pijnstillers,ontstekingsremmers etc helpen niet maar kan ik ook niet nemen snachts vanwege een gevoelig maag.
Ik zou zo graag geholpen willen worden en snachts weer eens een keer goed willen slapen zonder wakker te worden van de pijn. Heeft u enig idee wat het zou kunnen zijn en wat ik er aan zou kunnen doen?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 19 oktober 2015 23 54
Privé antwoord

Dat is zonder verder onderzoek moeilijk te zeggen. ik zou in ieder geval terug gaan naar de huisarts. Vraag om foto van je borstkas. Laat je doorverwijzen naar de specialist.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Terry
Beantwoord door 10 september 2018 7 58
Privé antwoord
Is er al meer bekend bij u?

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB