Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 27 januari 2017 10 54
91 bekeken

Ik slik mijn pil rond kwart over 11 s avonds. Gisterenochtend dacht ik dat ik hem die avond ervoor vergeten was. Dus een nieuwe pil gepakt de volgende ochtend, om kwart over 8, binnen de 12 uur. Maar ik bleek mijn pil de avond ervoor wel gewoon gehad te hebben. Vanmorgen diarree, 11 uur na inname van mijn pil, omdat de diarree snachts dus binnen 4 uur na het innemen zou kunnen zijn ontstaan heb ik net een nieuwe gepakt. Dus heb nu 2x de pil OOK nog smorgens gepakt. Is het ritme dan verstoord? Omdat mijn lichaam nu ook 2 ochtenden achter elkaar een pil binnen heeft gekregen? Ik heb zondagavond laat nog seks gehad, dus daar zou ik nu nog zwanger van kunnen worden. Het zit zo: vrijdagavond had ik diarree, zaterdag en zondag en maandag normale ontlasting, dinsdag dunne ontlasting, woensdag en donderdag normale ontlasting, en vrijdag (vandaag dus) diarree die misschien snachts,en dus binnen 4 uur na inname, kan zijn ontstaan. Is het verstandig om nu een noodspiraal te laten plaatsen?

Wat moet ik doen? En is er misschien iets aan de hand of zeker niet?
(unknown at 27 januari 2017 18 46)
Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 27 januari 2017 12 01
Privé antwoord
In de bijsluiter staat dat je als je je pil binnen 12 uur na je vorige pil hebt gepakt je de volgende pil op het normale tijdstip moet innemen. Dat heb ik dus wel gedaan, maar die is er dus misschien uitgekomen…dus vanmorgen weer een extra. Dus 2 dagen elkaar smorgens de pil. En dus niet zoals er staat dat je nadat je je pil 12 uur later hebt ingenomen je.je volgende dan op de normale tijd moet nemen, wel gedaan, maar toen dus diarree gehad
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 27 januari 2017 14 12
Privé antwoord

Als je binnen 4 uur diarree had gehad, dan had je of in je broek gepoept of had moeten opstaan. Het is pas diarree als het uit je lichaam komt. Dus: als je binnen 4 uur nadat je pil hebt ingenomen naar de wc moet en diarree hebt.

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 27 januari 2017 14 16
Privé antwoord
Dan was het niet binnen 4 uur. En wat nu ik er gister en vandaag smorgens een extra heb gehad…? Is mijn lichaam daar nu dan niet aan gewend? En.beter dus een strip doorslikken nu, aangezien ik in week 3 zit? Week 1 en 3 zijn de gevaarlijkste weken namelijk en als ik nu nog door slik is de diarree in week 2 geweest ipv week 3.
Van iemand hoor ik dat het nu verstandig is om een noodspiraal te laten plaatsen… klopt dit? Of is dat echt zeker niet nodig? Diegene zei dat ik het moest doen voor alle zekerheid omdat mijn ontlastingspatroon te vaak slechte stoelgang laat zien. Ik ben bang.
(unknown at 27 januari 2017 16 30)
Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 27 januari 2017 17 28
Privé antwoord
Vorige week vrijdag: diarree en ook redelijk normale ontlasting (wel iets dunner), erbij 14 uur na inname. Geen nieuwe pil gepakt, aangezien dat het 14 uur na inname pas gebeurde. Zaterdag, zondag, maandag: normale ontlasting Dinsdag : dunnere ontlasting, 14 uur na inname. Ook geen nieuwe gepakt aangezien dat het na 14 uur pas gebeurde. Woensdag: normale ontlasting, 14 uur na inname. Ik dacht dat ik mijn pil niet had gepakt, dus de volgende ochtend een extra gepakt, maar toen bleek nadat ik hem genomen had dat ik hem woensdagavond al had genomen. Dus die dag een extra pil gehad. Donderdag: dunnere ontlasting (sowieso geen diarree!), 14 uur na inname, en 19 uur na inname had ik normale ontlasting. Vrijdag (vandaag): diarree 8 uur na inname of iets meer en nog binnen 11,5 uur na gebruikelijke tijd nieuwe pil gepakt. Dus wel een nieuwe gepakt, maar die was misschien nodig! Vandaag verder nog geen ontlasting gehad, dus de pil zit er nu al bijna 6,5 uur in. Zou de werking van de pil door iets in het bovenstaande verhaal verstoord kunnen zijn?

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB