Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 20 maart 2016 21 58
13332 bekeken

Sinds een half jaar heb ik een spiraaltje i.p.v. De pil vanwege hevige ongesteldheid. Sinds dien ben ik niet meer ongesteld geweest wat ik heel fijn vind. Maar mijn borsten zijn ook 2 cupmaten gekrompen. Nu weet ik dat je de pil en het spiraaltje tegelijk kan nemen, sommige mensen doen het om toch niet ongesteld te worden op vakantie bijvoorbeeld. Maar zou ik ook af en toe de pil kunnen slikken zodat mijn hormoonlevel wat hoger is en mijn borsten weer groeien? En zorgt dat er dan niet voor dat ik weer ongesteld wordt als ik de pil even niet slik door het verschil in hormoonlevel? En raad u dit aan? Of is er een andere manier waardoor ik mijn kleine borsten probleem kan oplossen? Ik voel me er erg onzeker over en ik pas al mijn kleding niet meer.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 20 maart 2016 23 31
Privé antwoord
Ik raad niet aan om dat te doen als daar geen noodzaak voor is. Kleiner wordende borsten is dat niet. Ben je ook afgevallen?
Ja best wel. Ik sport erg veel vanwege topsport wordt meer oestrogeen nemen dan niet aangeraden?
(Anoniem at 21 maart 2016 6 49)
Gemarkeer als spam
Geschreven door Tatatorretje
Beantwoord door 21 maart 2016 9 41
Privé antwoord
Hevige menstruatie kan te maken hebben met oestrogeendominantie. Dan is het oestrogeen te hoog ten opzichte van het progesteron. De pil of spiraaltje verergeren die toestand. Je kan het wel bijsturen met goede voeding, vooral de geraffineerde suikers vermijden, en verder bepaalde natuurlijke middelen. Zo helpt curcurma het teveel aan oestrogeen af te breken. Progesteroncrème, een natuurlijk middel, gebruik niet de synthetische, kan ook helpen om de hormonenboel te normaliseren en je krijgt er een lichtere en korter durende menstruatie door. Beste is dus om op natuurlijke manier de hormonen in balans te brengen. Wat dat voor invloed zal hebben op de borsten weet ik niet. Een normale cyclus met menstruatie zal altijd beter zijn voor je lichaam.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 21 maart 2016 12 16
Privé antwoord
Het is geen hormoonkwestie ! Het is een kwestie van afvallen. Als je veel afvalt en dat ook nog redelijk snel doet, heeft dat ook gevolgen voor je borsten. Extra hormonen gaan daar niet bij helpen.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB