0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniempje
Gevraagd op 13 december 2018 20 23
39 bekeken

Hallo,

Ik zit in twijfel over of mijn pil nog veilig is. Ik heb afgelopen zondag sex gehad, daarna ben ik dinsdagochtend vergeten de pil in te nemen. Deze heb ik ongeveer 8 uur later ingenomen, dus nog wel binnen de 12 uur die genoemd wordt dat je nog steeds beschermt bent tegen zwangerschap. Maar later op die avond had ik opeens een lichte bloeding, die daarna ook weer over was. Kan dat beteken dat de pil toch niet goed werkt en veilig is?

Ik heb de bijsluiter aandachtig doorgelezen en ook op internet allerlei informatie opgezocht. En uit alles blijkt dat de pil nog goed zou moeten werken en ik nog steeds tegen zwangerschap bescherm ben. (Het was de 9e pil in de strip die ik laat innam, dus ik zat in week 2.)

In eerste instantantie was ik wel gerustgesteld. Maar ik blijf er toch steeds over denken en nu heb ik vandaag toch een beetje het gevoel dat het wat onrustig is in mijn onderbuik. Maar ik weet niet of ik me dat nu in beeld of dat het komt doordat ik er heel tijd over nadenk, of dat er echt wat gaande is.

Mijn vraag is dus, kan het zijn dat ik zwanger ben of kan worden? Of kan ik er vanuit gaan dat mijn pil nog steeds goed werkt? En waar kan die bloeding vandaan zijn gekomen de avond toen ik de pil vergat?

Alvast bedankt voor uw antwoord.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 13 december 2018 23 55
Privé antwoord

Je was gewoon beschermd door de pil. De bloeding verandert daar niets aan

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB