problemen met behoud van mijn erectie.

Reageren
0
0

Al enige tijd ben ik single, maar tijdens de verschillende relaties kom ik er elke keer achter dat ik geen erectie kan behouden tijdens geslachtgemeenschap net een vrouw.
Op mijn 31 jaar heb ik voor het eerst geslachtgemeenschap gehad en viel me tegen, want ik voelde bijna niets. (weinig gevoel rond mijn eikel, door het vaginale vocht was er bijna geen weerstand rond mijn penis. Nu ben ik bijna 47 jaar en het probleem is er nog steeds.
Ik krijg wel een erectie, heb ik zin om te vrijen (als ik een partner heb) maar al heel snel wordt hij weer slap als ik mijn vrienin penetreer.
Wat is hier aan te doen?
Ik beweeg veel, ik werk en ga ook regelmatig naar de sauna. Ik drink wel een paar biertjes, maar in Januari doe ik elk jaar mee aan ‘Dry Januari’, een maand niet drinken. Toen had ik wel een relatie maar tijdens en na januari bleef het probleem bestaan. Problemen met behoud van mijn erectie.

Is een penisring een optie? Zo jah in welke maat ?
Omtrek penis bij de balzak is 11,5 cm =diameter van 3,61 cm
Ringen zijn in 12, 14, en 16 inch.
(Inch = 2,54 cm)

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 6 augustus 2023 23 25
117 bekeken
0
Jazeker is een penisring een optie. Gebruik deze zelf ook wel eens. Gegarandeerd geen verlies van erectie. Je kan een setje kopen van 3 stuks verschillende maten. De grote maat kun je dan ook tegelijk om je ballen en schacht doen geeft ook een extra heerlijke dimensie. Ook heerlijk als je geen partner hebt...dubbel voordeel dus. Suc6.
(Anonymous at 23 augustus 2023 14 56)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dit lijkt mij meer een vraag voor een fabrikant van dergelijke speeltjes dan een medisch forum....

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 7 augustus 2023 8 34
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]