Answer Question
0
0

Hoi. Ik heb 3/4 maanden al last van pijn bij het plassen. Het is gekomen nadat ik seks heb gehad (met vaste partner, maar ben niet direct naar de wc geweest erna om uit te plassen). Ik dacht het zal wel weer een blaasontsteking zijn (niet de eerste keer dat het gebeurd) Maar de pijn is er dit keer niet elke keer als ik naar de wc ga maar meestal als ik wat minder heb gedronken of als ik op werk ben geweest. En dat zijn ook de enige klachten. Ik ben al naar de dokter geweest (de physician assistant) heb al meerdere keren urine ingeleverd, ook op de kweek laten zetten. Inwendig onderzoek gehad. En er komt helemaal niks uit. Alles is normaal. Ik weet niet meer wat ik nu moet. Iemand die het wel weet?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 15 september 2020 7 55
47 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Vraag een verwijzing voor de uroloog

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 15 september 2020 20 07
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik heb al vaak blaasontsteking gehad steeds zit er wat bloed in mijn urine wat ik zelf niet kan zien , Heb zo vaak Antibiotica gekregen maar het houd niet op . bij het plassen krijg erge pijn en een branderig gevoel .
Ik moet vaak 3 keer in de nacht er uit dan heb ik de meeste pijn Ben bij de uroloog in behandeling geweest die denkt dat ik een overactieve blaas heb , Ben nu door gestuurd naar een PINS behandeling in de hoop enige verbetering zal brengen voor de klachten .

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 23 oktober 2020 15 50
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB