0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Bart
Gevraagd op 8 januari 2019 22 50
65 bekeken

Ik heb al een lange tijd last van mijn rug, Vaak enorm erg in de onderrug, Zodra ik lichamelijk werk doe zoals scheppen word het al snel ondragelijk, Vaak lijk het goed te voelen door me rug hol te strekken en met me heupen rond te draaien ( soort van losgooien ) ik voel dan wel vanalles ”schieten” of kraken ? maar soms als ik dat dus doe, of in mijn stoel mn rug hol strek om bijv uit te rekken, schiet er soms een enorme pijn in mn rug alsof er een spier wegschiet ( van onderrug tot schouder).
vingers tot de grond is een onmogelijke taak. evenals op mijn buik op mijn telefoon kijken en of slapen is onmogelijk. opstaan uit een stoel of van de grond is vaak moeizaam, Sokken aantrekken is zelfs al een hinder soms. Ik heb mij al vaak bij een fysio laten helpen en los laten gooien, maar het is altijd in notime terug.
heb hierna een jaar of 2/3 niks meer geprobeerd, maar ben nu op zn punt dat het gewoon te veel aanwezig is.

Ik ben 23 jaar, vanaf 16 tot 21 jaar vrij zwaar lichamelijk werk gedaan, Nu machinist op een mobiele graafmachine, IN princiepe zittend werk dus. Geen ongevallen gehad met me rug.

Nu is het lastig om te begrijpen wat het is… Facetpijn, spit, mogelijke hernia of zit ik gewoon onmogelijk vast ?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Bart
Beantwoord door 8 januari 2019 22 52
Privé antwoord
bijvoeging: ik heb vaak wel het gevoel alsof me rug heel hol staat, maar ik weet niet of dit door die pijn komt of dat het daadwerkelijk zo is, ik loop ook wel een beetje vooruit gebogen omdat echt rechtoplopen dat rare gevoel geeft van een holle rug
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 10 januari 2019 21 28
Privé antwoord

Werken met een mobiele graafmachine kan heel erg belastend zijn voor je rug. Ga in ieder geval met de klachten naar de huisarts. Zo zonder enig onderzoek is het moeilijk om daar iets over te zeggen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB