Answer Question
0
0

Ik heb al sinds mijn geboorte een nauwe voorhuid. Problemen heeft het me nog nooit opgeleverd, aangezien ik in slappe toestand de huid gewoon, zij het met enige moeite, naar achteren kan schuiven en me dus gewoon kan wassen. Bij een erectie blijft de voorhuid over de eikel, en zit te strak om naar achteren te schuiven(dusdanig strak dat oprekken waarschijnlijk niet zal helpen). Pijn heb ik totaal niet en masturberen gaat ook gewoon goed. Kan ik gewoon goede seks hebben(met en zonder condoom) op deze manier? Bij penetratie denk ik niet dat de huid alsnog naar achter schuift, omdat die daarvoor te nauw is. Zelf vermoed ik van wel, maar op internet waren de meningen er nogal over verdeeld, dus ik vraag het liever nog voor de zekerheid.

Alvast bedankt!

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 14 juli 2016 18 14
1000 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Je loopt het risico, dat de voorhuid tijdens het neuken toch naar achteren schuift. Dat kan dan een zgn Spaanse kraag veroorzaken. Je krijgt ze dan niet meer terug en er kan een behoorlijke ontsteking ontstaan. Ik zou je dus toch adviseren om naar de huisarts te gaan en de mogelijkheden te bespreken.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 14 juli 2016 18 19
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dank voor de snelle reactie.
Spaanse kraagverhalen klinken inderdaad niet erg aanlokkelijk, en maken een bezoek aan de huisarts een goede optie. Maar als het mezelf met geen mogelijkheid lukt om tijdens een erectie de huid terug te schuiven, dan moet de vagina wel erg strak zijn, wil het dan wel gebeuren..

Gemarkeer als spam
Geschreven door Jan
Beantwoord door 14 juli 2016 18 24
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Onderschat de mogelijkheid van het terugschuiven maar niet….je zou zeker de eerste niet zijn die dat overkomt..
Het verschil zit ‘m in de controle. Als je het met de hand doet, heb je controle over hoever je gaat. Tijdens de seks heb je die controle niet meer en dan kan het in een fractie van een seconde gebeuren

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 14 juli 2016 23 37
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB