Answer Question
0
0

Vorig jaar hebben zowel mijn moeder, vader en zusje in een klap met zijn drieën corona gehad. Nu begint mijn vader ineens weer alles bij elkaar te snotteren. Zij hebben alle drie een vaccin, maar om eerlijk te zijn weiger ik het vaccin uit angst nog (alle verhalen, mag heg beter zijn om hem te nemen en ik wil hem ook erg graag, maar dan lees ik weer wat en haak ik af). Ik testte overigens negatief en ‘vluchtte’ naar mijn vriend, maar die is er deze week niet.

Wij wonen erg klein en aangezien mijn moeder een paar maanden geleden de deur naar hun kamer (kom je via mijn kamer) heeft gesloopt hangt er nu een gordijn (mijn vader is een gevalletje help mijn man is klusser). Ik begin hierdoor helemaal panisch te worden omdat ik ook ontzettend bang ben voor corona zelf en die mikmak niet wil oplopen.

Zodra ik vraag of hij een test wil doen wordt hij boos op mij omdat ik die prik niet wil, prima, maar je kan ook even aan mijn standpunt denken en meneer is zelf een onwijze hartpatiënt.

Zelf heb ik een sterk immuunsysteem, maar ook die zal een keer falen. Wat kan ik in godsnaam doen om het dit keer WEER niet op te lopen als hij echt weer corona heeft? Want ze zitten met zijn drieën (toevallig keek ik sinds kort weer serie met hem, nou, die mag hij nu alleen afkijken. Blijf wel in bed) op elkaar geplakt op de bank. Dus het zal niet lang duren voordat mijn zusje en moeder ook weer beginnen (door hun closeheid hebben ze dus corona verspreid naar elkaar. Het kwam van mijn moeder). Er is niemand waar ik heen kan.

De reden dat ik niets had, was de reden waarom ze mij altijd verafschuwde: ik zat/zit alleen maar op de computer of lag/lig in bed. Zit altijd, ook voor corona, maar een enkele keer bij ze op de bank omdat ik anders binnen no time weer ruzie heb. Alleen blijf ik poeperig omdat ons huis klein is en vermijden misschien net kan, maar eigenlijk ook weer niet.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 26 juli 2021 3 31
72 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hey,

Dat jij je niet wilt laten vaccineren, moet je zelf weten. Maar dan moet je ook niet boos op andere mensen zijn dat ze je zouden kunnen besmetten, je kiest er zelf voor je niet te laten beschermen!

Waar je wel gelijk aan hebt,is dat mensen die gevaccineerd, zich bij klachten alsnog moeten laten testen. Mocht je vader dan positief testen, geldt het " huisarrest " voor jullie allemaal. Dus ook voor jou als huisgenoot, of je nou op je kamer hebt gezeten of niet.

Afgezien van het feit dat je vader zich niet wil laten testen, snap ik eerlijk gezegd je boosheid niet. Je familie is gevaccineerd en huisgenoten hoeven geen afstand te houden. Je familie doet wat dat betreft dus niks verkeerd. Het enige wat jou extra bescherming kan geven, is je laten vaccineren en dat wil je niet.......

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzan
Beantwoord door 26 juli 2021 9 07
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB