Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 24 augustus 2017 13 29
73 bekeken

Hallo,
Ik ben 14 jaar. En een maand voor mijn 14e verjaardag ben ik voor het eerst ongesteld geworden. Dat was wel gewoon normaal 5 dagen lang. Daarna ben ik het 3 maanden lang niet geweest. Tot nu 15 augustus in de avond. Toen ben ik het weer geworden. Alleen nu duurt het veel langer en ben ik het al 9 dagen. (Vanavond 10) Heb de afgelopen 8 dagen zwaar gebloed. En nu op de 9e dag bloed ik heel weinig en alleen bruin oud bloed. Is dit normaal nadat je het 3 maanden niet ben geweest? Of heeft het toch te maken dat het in het begin wat onregelmatig is enzo? Mijn moeder zei dat ze dacht dat ik misschien wel bloedarmmoede heb omdat ik zoveel bloed heb verloren.
Vriendelijke groet,

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 24 augustus 2017 18 31
Privé antwoord

Dat is toch vrij normaal als je pas begint met menstrueren. Bloedarmoede zou je kunnen hebben, maar dat herstelt ook weer.

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 25 augustus 2017 17 59
Privé antwoord
Kan soms te maken hebben met bepaalde tekorten, zoals vitamine B12. Ook kan het zijn dat de hormonen niet helemaal in balans zijn. Bruin bloed kan wijzen op een tekort aan progesteron, ofwel oestrogeendominantie. Is bij te sturen met natuurlijke middelen.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB